|
cmf rezerwa Krótki opis Twojego forum [ustaw w panelu administracyjnym]
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ffl
Przyjaciel rasta
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 126
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 18:52, 12 Lut 2006 Temat postu: Jedzenie ogółem pojęte. Musztarda |
|
|
I na temat proszę
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez ffl dnia Nie 18:56, 12 Lut 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 18:53, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj zrobilem sobie piers kurczaka w curry papryce zapiekana w czosnku i do tego tzatzyki z frytkami Mniam mniam polecam Wam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Przecinak
Jam Łasica
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 418
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Z rzeźni.
|
Wysłany: Nie 18:53, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Aaa a gdzie musztarda . Fąfel ty moderatorska wieprzowino.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
biskup
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: ukraina
|
Wysłany: Nie 19:09, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
schabowy z ziemniaczkami
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
devon4
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 22
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 21:47, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Ketchup rulesz (wymawiać Keczup[dla niektorych Keczap] ruls)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 21:51, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
devon4 napisał: | Ketchup rulesz (wymawiać Keczup[dla niektorych Keczap] ruls) |
Phi, kiedyś tak ale teraz uwazam że dressingu czosnkowego domowej roboty to nic nie przebije
A właśnie sobie szamie pity nafaszerowane kurczaczkiem w ziołach (marynował się skurczybyk 5 godzin ) na ostro, odrobinka świeżych warzywek i farszem pomidorowo-fasolowo-pieczarkowo-kukurydzainym (cos jak farsz do burito) . Łącznie godzinka roboty ale efekt boski.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 21:52, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Dresing tak !!! Gyros TAK !! TZATZYKI KURDE TAK X 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Brynglu
Ty nie dostaniesz rangi
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 48
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
|
Wysłany: Nie 21:56, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Wujek Dobra Rada napisał: | devon4 napisał: | Ketchup rulesz (wymawiać Keczup[dla niektorych Keczap] ruls) |
Phi, kiedyś tak ale teraz uwazam że dressingu czosnkowego domowej roboty to nic nie przebije
A właśnie sobie szamie pity nafaszerowane kurczaczkiem w ziołach (marynował się skurczybyk 5 godzin ) na ostro, odrobinka świeżych warzywek i farszem pomidorowo-fasolowo-pieczarkowo-kukurydzainym (cos jak farsz do burito) . Łącznie godzinka roboty ale efekt boski. |
mądrze gada
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
devon4
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 22
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 22:37, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
a ja polecam na kolację szczegolnie chleb w cieście a na wierzch mięso(jakaś kiełbasa, czy co tam macie) pod serkiem, oczywiście na koniec ketchup mniam mniam kolacja luksusowa bo na obiad to to się reczej nie daje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 22:38, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Ej kto da przepis na dressing czosnkowy Dajta mi teraz to se zxrobier BLAGAM!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 22:59, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Jogurt naturalny, 2-3 ząbki czosnku (tylko muszą być wyciskane, drobniutko siekane i gniecione to nie to), no i przyprawy podług własnego uznania. Ja daję zawsze pieprz, chilli, słodką papryke (dla kolorku), curry i troche soli czosnkowej sam nie wiem po cholere .
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 23:00, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Przepis najbanalniejszy z możliwych bo i nie ma co komplikować jak tak jest naprawdę pysznie
A robi ktoś z was samemu spaghetti ??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 23:07, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Jabol kocham CIe
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Nie 23:13, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Polecam po francusku: boef czyli kawał wołowiny najlepiej antrykot.Obsmażamy po 3 min. z każdej strony tak aby w środku bylo czerwone. Do tego obowiązkowo francuska musztarda Amora , kopa frytek i czerwone wino ! Palce lizać !
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Blaugrana
Saviola
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Brzeziny k. Kielc
|
Wysłany: Nie 23:29, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Taaaa, Musztarda wymiata
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 23:43, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Teraz moje pytanko Jak nie mam co jesc to wpieprzam zupki chinskie Sa dobre ale trzeba je doprawic. Teraz pytanie do was . Czy jak jecie ZCH to co do nich od siebie dorzucacie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Blaugrana
Saviola
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Brzeziny k. Kielc
|
Wysłany: Nie 23:49, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | Teraz moje pytanko Jak nie mam co jesc to wpieprzam zupki chinskie Sa dobre ale trzeba je doprawic. Teraz pytanie do was . Czy jak jecie ZCH to co do nich od siebie dorzucacie |
Ja jem Vifony i sa dobrze doprawione, a mocne to nieźle "upalaja ryja". Takie są moje odczucia.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 23:50, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | Jabol kocham CIe |
Wiem, wiem
Cytat: | Czy jak jecie ZCH to co do nich od siebie dorzucacie |
Chilli i curry. W moim przypadku jest to standartowy zestawik do zupek . Ziół nie ma co stosować, bez przesady. Cheesburgera z Maca nie bedziemy przeciez jeśc w towarzystwie czerwonego, wykwintnego wina to i do zupki ziół dawac nie bendziem .
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 23:51, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
A to widze ze jabol; tak jak ja dodajesz
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 23:54, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | A to widze ze jabol; tak jak ja dodajesz |
Chilli jako dopalacz a curry dla smaku i aromatu. Prosta sprawa .
Sekretem potrawy są przyprawy - chyba jedyny mądry tekst z reklamy
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Nie 23:55, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Do chińskich chcecie coś dodawać ? Dodajcie więcej wody , aby nie paliły ryja!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Nie 23:57, 12 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
A do tego jest popita Ja sie zastanawiam nad wjebaniem tam czosnku
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:02, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | A do tego jest popita Ja sie zastanawiam nad wjebaniem tam czosnku |
Nieeeeeeeeee!! Broń Boże NIE !! . Nie kalaj czegoś tak wspaniałego jak czosnek jakąś nężna Vifonką ...
A tak serio to moim skromnym zdaniem efekt będzie średni, jesli już chcesz mieć posmak czosnku to daj granulowany. Sam za nim nie przepadam zbytnio ale tutaj sprawdzi sie lepiej.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:04, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
No własnie zapomniałem. Jak jest czym przepić to można i pepperoni dorzucić.
Dawać nasze forum, bo w tym już się wszystkim ****doli.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:15, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Aaaa czosnek !?! No to słuchajcie. Sos spagetti a la wenger: dwa ząbki czosnku rozgniecione + trzy łyżki oliwy z oliwek+bazylia z doniczki--- lekko podgrzać. Do tego pomidory z puszki+ fasola bonduelle(jesli współlokatorom to nie przeszkadza).Wszystko mieszamy+makaron al dente+ wino czerwone( dobra może być z lidla hiszpańskie za 7 zł)Smacznego!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:16, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
moje uwagi : fasoli nie lubie wiec bez
wino : Caleris z bierdornki za 4 zl do wszystkiego pasuje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:23, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Chłopaki jest zima może by tu letni nastrój zrobić ? Co wrzucacie na grilla ?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:25, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
karczek Do tego dip czosnkowy, tzatzyki i maselko czosnkowe
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:30, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Jasne że karczek i to przygotowany dzień wcześniej w zalewie. Główke czosnku piekę w całosci i robię grzanki z chleba. Gorą cy czosnek rozsmaruje się jak masło
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:34, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Aaaa czosnek !?! No to słuchajcie. Sos spagetti a la wenger: dwa ząbki czosnku rozgniecione + trzy łyżki oliwy z oliwek+bazylia z doniczki--- lekko podgrzać. Do tego pomidory z puszki+ fasola bonduelle(jesli współlokatorom to nie przeszkadza).Wszystko mieszamy+makaron al dente+ wino czerwone( dobra może być z lidla hiszpańskie za 7 zł)Smacznego! |
Ja robie troche inaczje:
Pierw solidnie sparzamy pomidorki i obieramy je ze skórki. Pzobywamy sie szczypułki, kroimy na byle jak na ćwiartki i wrzucamy na patelnie gdzie już grzeje sie odrobina oliwy. Do tego wszystkiego wrzucamy tyle rozgniecionych ząbków czosnku ile mamy pomidorów. Wazne jest aby z tym "zabiegiem" poczekac chwile az pomidory zaczną się rozpadać bo niezbyt porzadane jest wrzucenie czosnku bezpośrednio na rozgrzana oliwe i zrumienie go :/. Mieszamy, mieszamy, powoli powstaje nam sos. Do tego 2-3 łyzeczki koncentratu pomidorowego dla podkreślenia koloru i zintensyfikowania smaku (ale słówko piepszłem ). Do tego możemy wrzucić czerwoną fasole, kukurydze albo papryke, co kto lubi. Pomidorki dalej pocą się na oliwie a tymczasem na drugiej patelni podsmażamy mięsko, ja preferuje pierś albo mielone. Doprawiamy według własnego uznania. Ja polecam: curry, pieprz biały, bazylie, chilli i sporo słodkiej papryki standartowo jako "koloryzator" który nada mięsku ładnej barwy i fajnego posmaku. Jak już mamy mięsko podsmażone to wrzucamy je do sosiku pomidorowego który dalej dusimy przez pare minutek i dodajemy jeden z najwazniejszych składników: cukier. Nie mozemy o nim zapomniec, odrobina cukru jest niezbedna aby złamać naturalna kwasność pomidorów i koncentratu. Słodzimy, mieszamy, próbujemy do uzyskania oczekiwanego efektu. No i na koniec doprawiamy, podstawa to spora ilość startego oregano i bazylii. Reszta według uznania. Do tego makaronik i szamiemy. Czas przygotowania około 40 minut .
Przepis napisałem w taki sposób że nawet absolutny debil w dziedzinie kulinarnej sobie poradzi .
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:34, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
mmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobiles
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:36, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Jasne że karczek i to przygotowany dzień wcześniej w zalewie. Główke czosnku piekę w całosci i robię grzanki z chleba. Gorą cy czosnek rozsmaruje się jak masło |
Ale karkóweczke też trzeba dobrze zrobić. Różne zalewy sa dobre ale dla mnie najlepsza, najprotsza, najtańjsza i najbardziej dostępna metoda to karkóweczka w MUSZTARDZIE . Kupujemy musztarde, na talerzyk ją i obtaczamy w niej karke jak zwykły kotlet a potem na grill. W trakcie możemy ja jeszcze smarowac musztarda przy pomocy pędzelka. Efekt zajebisty . I do tego musztarda albo sosik czosnkowy.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:38, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Na pewno spróbuje ! Na koniec posypujemy wszystko parmezanem !
To do sosu.
Co do zalewy : olej + dużo przyprawy grillowej kamisa+papryka czerwona słodka i czosnek i co tam jest pod ręka. Na kazda warstwe mięsa plasterki cebuli i ukladamy w góre i przykrywamy- po kilku godzinach efekt murowany.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez wenger dnia Pon 0:44, 13 Lut 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:38, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | mmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobiles |
Jutro możesz sobie zrobić. Kup wychodzi tanio i super smacznie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:39, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Jabol : przepis napewno wyproboje
Ja no lubie robic zasmazke do spaghetti : czosnek rumienimy do tego przecier i pomidory i do ,,gara" :O
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:40, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Jasne że karczek i to przygotowany dzień wcześniej w zalewie. Główke czosnku piekę w całosci i robię grzanki z chleba. Gorą cy czosnek rozsmaruje się jak masło |
Apropo tego czosnku. Całą główke pieczesz ?? A co potem z łupinkami, nie przeszkadzają ??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:40, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
No wlasnie I nie rozpierdala to ryja :>
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:45, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
A tak tylko powiem że dla mnie jednym z moich największych wyczynów kulinarnych jest nauczenie się przewracania naleśników poprzez ich podrzucanie . Dla osoby tak kalekiej manualnie jak ja to sztuka .
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:45, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Łupy to se chyba umiesz obrać ?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:47, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Wujek Dobra Rada napisał: | A tak tylko powiem że dla mnie jednym z moich największych wyczynów kulinarnych jest nauczenie się przewracania naleśników poprzez ich podrzucanie . Dla osoby tak kalekiej manualnie jak ja to sztuka . |
I bez oblania sie tluszcze :>
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|