|
cmf rezerwa Krótki opis Twojego forum [ustaw w panelu administracyjnym]
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:47, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Łupy to se chyba umiesz obrać ? |
No tak ale o tym rozsmarowaniu to napisales w taki sposób jakbys całość rozsmarowywał . Ja chyba jednak zostane przy softowej wersji czyli przy masełku czosnkowym
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:49, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | Wujek Dobra Rada napisał: | A tak tylko powiem że dla mnie jednym z moich największych wyczynów kulinarnych jest nauczenie się przewracania naleśników poprzez ich podrzucanie . Dla osoby tak kalekiej manualnie jak ja to sztuka . |
I bez oblania sie tluszcze :> |
BEZ. Taki zgrabny jestem. A poza tym jak robisz nalesniki to przeciez odrobina oleju tylko idzie .
ale to dobra sprawa jest bo możesz mieszać bez używania żadnego narzędnia. Wrzucisz przyprawy, machniesz ze cztery razy i wszystko super wymieszane. Jak u Makłowicza albo Pascala jakiego .
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 0:53, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Dobra zmieniam temata Co powiecie na temat ciasta do pizzy :> Ja ostatnio probowalem to z Knóra Powiem ze nie jest zle Tylko ze w cholere cza jes rozwalkowac zeby wyszlo cieniutkie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:54, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Tłuszczu się nie wlewa na patelnie tylko smaruje wacikiem nasaczonym w oleju.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:57, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | Dobra zmieniam temata Co powiecie na temat ciasta do pizzy :> Ja ostatnio probowalem to z Knóra Powiem ze nie jest zle Tylko ze w cholere cza jes rozwalkowac zeby wyszlo cieniutkie |
Mistrzostwo . Moja ulubiona pizza to własnie ta z "półproduktów" Knorra . Ciasto robi się szybciutko, sosik też (ten to dopiero pyszny jest ). Pizze rozwałkowuje na najwiekszej blasze jaka mam i robie prostokątną . Jest naprawde dobra,
Kiedyś też sam robiłem ciasto do pizzy, parę razy wyszła super ale jednak zgadzam się z opinia która kiedys usłyszałem że zrobienie dobrego ciasta do pizzy to najprawdziwsza sztuka. Albo mi wychodził zakalec, albo drożdżami jebało, albo wogóle niewyrosło . Za dużo zachodu.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 0:58, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Tłuszczu się nie wlewa na patelnie tylko smaruje wacikiem nasaczonym w oleju. |
Co kraj to obyczaj . Jeśli już ma być porządnie to zamiast wacika pędzelek powinien byc
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 0:59, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | Dobra zmieniam temata Co powiecie na temat ciasta do pizzy :> Ja ostatnio probowalem to z Knóra Powiem ze nie jest zle Tylko ze w cholere cza jes rozwalkowac zeby wyszlo cieniutkie |
Nigdy nie próbowałem , wolę gotową i najlepiej żeby ciasto było z pieca.Nienawidzę podgrzewanych proziaków to profanacja pizzy.Ale ciekawy termat daj znać jak znajdziesz złoty przepis.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 1:02, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Nigdy nie próbowałem , wolę gotową i najlepiej żeby ciasto było z pieca.Nienawidzę podgrzewanych proziaków to profanacja pizzy.Ale ciekawy termat daj znać jak znajdziesz złoty przepis. |
nie, nie, nie. Nie zajazyłeś . Pizza Knorra to nie jest żaden "podgrzewany prozaik". W opakowaniu masz ciasto DO ZROBIENIA do którego dodajesz trochę wody, wyrabiasz a potem idzie maka aby sie nie kleiło. No i jest tez sosik w proszku do zrobienia.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 1:03, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Jabol ja sos robie wlasny a to tylko dodaje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 1:04, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Zajażyłem ,o tym proziaku to tak na marginesie( pełno tego wszędzie) .Przekonałes mnie do tego Knora, muszę spróbowac
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 1:06, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
wenger napisał: | Zajażyłem ,o tym proziaku to tak na marginesie( pełno tego wszędzie) .Przekonałes mnie do tego Knora, muszę spróbowac |
Próbuj, próbuj. Sześć blaszek kosztuje a więc tyle co za "prozaika"
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 1:06, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Knor jest naprawde dobry !! Tj. ciasto Sosik ma zajebisty smak ale jak dla mnie za malo go i za malo pikantny jest ;P
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 1:07, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Wujek Dobra Rada napisał: | wenger napisał: | Zajażyłem ,o tym proziaku to tak na marginesie( pełno tego wszędzie) .Przekonałes mnie do tego Knora, muszę spróbowac |
Próbuj, próbuj. Sześć blaszek kosztuje a więc tyle co za "prozaika" |
A nawet mi nie mow . Prozaiki sa ochydne Jedyne co mi smakuje to takie cos z biedronki gdzie sa 2 pizze (z szynka) i na to kupa sera odemnie + oregano
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Dobra Rada
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 1:09, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
m0kE napisał: | Knor jest naprawde dobry !! Tj. ciasto Sosik ma zajebisty smak ale jak dla mnie za malo go i za malo pikantny jest ;P |
No fakt, troche mało i na to trudno coś poradzic, trzeba z czyms swoim wymieszac ale co do ostrości to od czego jest chilli ??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 1:11, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
U mnie skalda sie sos z : Ketchup ,,TortexP dla mnei najlepszy bo z oregano , papryki, pieprze, czosnek wycisniety, curry, chilli, pieprz cayane, przyprawa do pizzy i oregano
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wenger
Dołączył: 12 Lut 2006
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: z Arsenalu
|
Wysłany: Pon 1:11, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Ide spać ,dobranoc.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m0kE
Pan Moderator I
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Bronx Południowy 071 Parafia Ghetto
|
Wysłany: Pon 1:12, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
no narazie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 12:28, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
o ja was pierdole... to ma byc forum rezerwowe? to jest raczej tandetna parodia forum... FMRotfl byłoby z was dumne...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Przecinak
Jam Łasica
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 418
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Z rzeźni.
|
Wysłany: Pon 12:36, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | o ja was pierdole... to ma byc forum rezerwowe? to jest raczej tandetna parodia forum... FMRotfl byłoby z was dumne... |
Powiem najgrzeczniej jak można. Jak się nie podoba to wypier... To miejsce dla spragnionych kontaktu i miłości wszelakiej. Jak szukasz doznań intelektualnych idź do biblioteki lub na loda.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 14:54, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
to nie jest nawet miejsce, tylko jakiś burdel...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek Przecinak
Jam Łasica
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 418
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Z rzeźni.
|
Wysłany: Pon 15:12, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | to nie jest nawet miejsce, tylko jakiś burdel... |
Panie Adminie, juhuuuuuuuu.
To jest temat żywieniowy a nie książka skarg i zażaleń :] .
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Koala
Trzeci PeKaeSowiec
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 50
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: wziąć kasiore?
|
Wysłany: Pon 15:24, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
A burdel to nie miejsce
Do teatru z nim!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamtek
Obi-Ban Kenobi
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 37
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: from da getto in da vilidż...
|
Wysłany: Pon 15:25, 13 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Koala napisał: | Do teatru z nim! |
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|